Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vox Liberalis | February 26, 2017

Scroll til toppen

Top

Ingen kommentarer

DR bør gennavngives

DR bør gennavngives
Gæst
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

At DR de facto i årtier har været en fordrejet rød propagandamaskine, er ingen nyhed. Det var tilfældet helt tilbage fra før, Erhard Jacobsen sad i programudvalget, og kæmpede mod DRs røde propaganda. Det var stadig tilfældet, da Morten Messerschmidt og kritiske licensbetalere i 00erne dokumenterede massevis af rødt bestillingsarbejde i det licensbetalte DR. Og det fortsætter til i dag, hvor DRs tidligere dramadirektør Ingolf Gabold ærligt indrømmer, at baggrunden for tv-serien, Borgen, har været at påvirke danskerne politisk med ordene “Gu´ gør vi da så!”, men som han hurtigt tilføjer “Men jeg har jo også en tro på, at det ikke er ondt, det jeg gør.”

Jeg er i og for sig ligeglad med Ingolf Gabolds politiske tro på, hvad der er godt og ondt. Jeg er derimod ikke ligeglad med, at danskerne er tvangsindlagt til at finansiere Ingolf Gabolds politiske propaganda. Det er imod et hvert demokratisk princip, at man på den måde tvinges til at finansiere politiske synspunkter, som man er grundlæggende uenige i.

Det er derfor helt utilstedeligt, at DR ikke gør noget for at rette op på deres politiske skævvridning, selv når en tidligere dramadirektør afslører, at DR bevist er gået efter at påvirke danskerne politisk, melder DR hus forbi med standartmeldingen, der er ikke noget at komme efter!

At DR på den måde forsøger at ændre virkeligheden gennem et håbløst “spin”, nærmer sig det tragikomiske. En ting står imidlertid klart ovenpå den sidste skandale fra DR. man kan ikke kalde den vestrefløjsstemme i mediebilledet, som DR er, for “Danmarks” Radio. Det kan man ikke al den stund, at mediestationen ikke repræsenterer hverken Danmark eller danskerne. De taler højst for de omkring 2 procent af befolkningen, der støtter enten kommunisterne i Enhedslisten og de kulturradikale i Det radikale Venstre.

Derfor bør den politiske konsekvens være, at DR får navneforandring. De kan jo passende komme til at hede TV1, så kommer DRs forskruede propagandavirkelighed fra Borgen i det mindste på et eneste punkt til at stemme overens med virkeligheden.

 

flattr this!

Skriv en kommentar

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×